Χωρίς φιλικά στο νομό Ηρακλείου

Από τη στιγμη που παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στο νομό Ηρακλείου, παρατείνεται και η μη διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Μετά την σημερινή (15/09) παράταση των περιοριστικών μέτρων σε Ηράκλειο και Χανιά που ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και διαχείρησης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, μπαίνει ένα “στοπ” στα φιλικά των ομάδων του Ηρακλείου.

Αυτό σημαίνει πως όσο κρατήσουν τα περιοριστικά μέτρα, οι ομάδες της πόλης δεν θα μπορούν να δίνουν φιλικά εντός έδρας ή ακόμα και σε άλλα γήπεδα του Ηρακλείου. Συνεχίζεται δηλαδή η “περίεργη” προετοιμασία των ομάδων που έχει επηρεαστεί πολύ από την πανδημία, ενώ θα πρέπει να αναζητήσουν λύσεις για να μείνουν οι παίκτες τους σε φόρμα.

Ήδη οι ομάδες του Ηρακλείου έχουν εντάξει τον παράγοντα ¨πανδημία¨ στα προβλήματά τους και σχεδιάζουν την επόμενή τους μέρα με βάση αυτήν. Ο Εργοτέλης και ο Γιούχτας θα αναμετρηθούν αύριο σε φιλικό εκτός Ηρακλείου, όπως και άλλες ομάδες έχουν ήδη αγωνιστεί ακόμα και εκτός Κρήτης λόγω των περιορισμών. Πρόσφατα παραδείγματα “ξενιτεμένων” είναι η Δαμάστα και ο ΠΟΑ, που έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις σε Νάξο και Σαντορίνη αντίστοιχα.

Σε παρόμοια θέση βέβαια είναι και οι Χανιώτικες ομάδες, οι οποίες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα και τα ίδια μέτρα στα Χανιά.

Η μη διεξαγωγή τοπικών φιλικών προετοιμασίας λοιπόν, φαίνεται πως θα έχει την ίδια διάρκεια με την παράταση των περιοριστικών μέτρων στους νομούς Ηρακλείου και Χανίων.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook