Ελεύθερος ο Άγκερτ Σαλιάι από τον ΕΓΟΗ

Ελεύθερος έμεινε από τον ΕΓΟΗ ο Άγκερτ Σαλιάι, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε στο athleticradio.gr ότι έχει προτάσεις για να συνεχίσει σε άλλες ομάδες.

Ελέυθερος από τον ΕΓΟΗ έμεινε ο Άγκερτ Σαλιάι.

Με δηλώσεις του στο athleticradio.gr ευχαρίστησε την ομάδα, τους συμπαίκτες του και τους προπονητές Γιάννη Κοντάκη,  Άγγελο Λυριτζή για τη συνεργασία τους, όπως και τον πρόεδρο Δημήτρη Κοροβέζο ο οποίος “Δεν στάθηκε εμπόδιο” στην αποχώρησή του. Ο Σαλιάι επίσης σημείωσε πως η λύση της συνεργασίας με την ομάδα έγινε σε καλό κλίμα και πως ο λόγος ήταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγκερτ Σαλιάι στο athleticradio.gr μετά το τέλος της δεύτερης θητείας του στον ΕΓΟΗ:

“Μετά από μια σεζόν στην ομάδα η οποία λόγω COVID-19 ολοκληρώθηκε άδοξα διότι θα μπορούσαμε να τερματίσουμε ψηλότερα και γιατί όχι η ομάδα να ανέβαινε στην Α1 κατηγορία, αποφασίσαμε από κοινού με την διοίκηση να μείνω ελεύθερος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μείνω! Ήταν η δεύτερη θητεία μου στην ομάδα του ΕΓΟΗ που στον οποίο έχω αγωνιστεί και το 2012! Θέλω να ευχαριστήσω τους 2 προπονητές που είχα πέρυσι, τον κύριο Γιάννη Κοντάκη και τον κ. Άγγελο Λυριτζή για την συνεργασία μας. Επίσης ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κοροβέζο που δεν στάθηκε εμπόδιο στο να αποχωρήσω από την ομάδα όπως ακριβώς πήγα αθόρυβα και όμορφα! Εύχομαι στην ομάδα του Ε.Γ.Ο.Η μια καλή σεζόν και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους! Πλέον θα εξετάσω τις 2-3 προτάσεις που έχω στα χέρια μου και θα αποφασίσω ανάλογα με το τι με βολεύει με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook