Ανδριανάκης: “Κρουσώνας, Χερσόνησος και Αλμυρός προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν”

Η ΑΕ Κατσαμπά αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με το γήπεδό της κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πλέον, καλείται να αντιμετωπίσει την Βόνη εκτός έδρας. Ο προπονητής της ομάδας μίλησε στο athleticradio.gr για την βοήθεια που προσφέρθηκε από άλλα σωματεία με σκοπό να καταφέρει η ομάδα να “βγάλει” την εβδομάδα.

Η περασμένη εβδομάδα ήταν “ειδικών (καιρικών) συνθηκών” για πολλές ομάδες του Ηρακλείου, με πολλά παιχνίδια να αναβάλλονται λόγω καιρού, γήπεδα να βρίσκονται σε άσχημες καταστάσεις, αλλά και πολλές ομάδες να προπονούνται κάτω από πολύ κακές συνθήκες.

Μία από τις πιο -αν όχι η περισσότερο- ταλαιπωρημένες ομάδες ήταν και συνεχίζει να είναι η ΑΕ Κατσαμπά, η ομάδα της οποίας το γήπεδο έγινε μία “λίμνη”, όπως είδαμε και σε φωτογραφίες μετά την κακοκαιρία.

Το γήπεδο της ΑΕΚ μετά την κακοκαιρία

 

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Ανδριανάκης μίλησε στο athleticradio.gr, λέγοντας πως αρκετές ομάδες προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, αναφέροντας μεταξύ άλλων τον Αλμυρό, τον ΠΑΟ Κρουσώνα, αλλά και την ομάδα της Χερσονήσου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Πολλές ομάδες προσπάθησαν να μας βοηθήσουν, όπως ο Κρουσώνας, η Χερσόνησος και ο Αλμυρός και τους ευχαριστούμε πολύ γι’αυτό.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook