ΠΑΝΟΜ: Τρεις “πονοκέφαλοι” για Κουλούρα

Η ομάδα του ΠΑΝΟΜ συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Χερσόνησο έχοντας τρεις παίκτες οι οποίoι θεωρούνται αμφίβολοι.

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΝΟΜ ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τη Χερσόνησο, μετά το “διπλό” επί του Πήγασου με 3-1 για την τρίτη αγωνιστική.

Υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Τζηράκης ο οποίος τελικά ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και αγωνίστηκε κόντρα στον Πήγασο, είναι τραυματίας και δεν πηγαίνει στις προπονήσεις. Επίσης, ο Μπιτζανάκης υπέστη θλάση, ενώ ο Τζανάκης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα που έχει στη γάμπα και δεν προπονείται.

Οι δύο πρώτοι, ο Τζηράκης και ο Μπιτζανάκης ακολουθούν φυσικοθεραπείες με σκοπό να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν και να τεθούν ξανά στη διάθεση του Γιάννη Κουλούρα.

Οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ του ΠΑΝΟΜ είναι αισιόδοξοι πως οι και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα καταφέρουν να αναρρώσουν και πιστεύουν πως θα γίνουν τελικά διαθέσιμοι για το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Χερσόνησο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook