Η ΕΠΣΗ ενημερώνει για την χορηγία νερών στα σωματεία

Σε κάθε σωματείο αναλογεί μία παλέτα με 1500 εμφιαλωμένα μπουκαλάκια.

Η σχετική ανάρτηση: 

“ΤΡΕΧΕΙ” Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ “ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ” Νερό Ρούβας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την παραλαβή από τα σωματεία της χορηγίας “ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ” και σε κάθε σωματείο αναλογεί μία παλέτα με 1500 εμφιαλωμένα μπουκαλάκια.

Επίσης όπως έχει ανακοινώσει η εταιρία “ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ” σε συνεργασία με την ΕΠΣΗ, κάθε σωματείο μπορεί να κάνει παραγγελία για δεύτερη ή τρίτη παλέτα “ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ” και όλα τα χρήματα θα διατίθενται για τις ανάγκες της Παιδοαιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ μέσα από το πρόγραμμα της εταιρίας “ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΖΩΗ”

Για να μπορούν τα σωματεία να παραλάβουν την χορηγία θα πρέπει να προσέρχεται αρχικά ένας νόμιμος εκπρόσωπος κάθε σωματείου με την σφραγίδα στα γραφεία της ΕΠΣΗ για να υπογράφεται το ειδικό έγγραφο. Στη συνέχεια με αυτό το έγγραφο θα απευθύνεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας “ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ” για την παραλαβή της παλέτας.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ευχαριστεί για άλλη μία φορά τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Μανώλη Κουτεντάκη και τον γενικό διευθυντή κ. Μιχάλη Ρολάκη για την ανάσα που δίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΗΓΙΑ “ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ” και παρακαλεί τα σωματεία να στηρίξουν την κοινωνική δράση “ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΖΩΗ”, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών της Παιδοαιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook