Τηλεδιάσκεψη Ζαρού – Αυγενάκη

Εκπρόσωποι της ομάδας του Ζαρού είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Υφυπυργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσόπων του ΔΣ του Ζαρού και του Λευτέρη Αυγενάκη, με σκοπό να μιλήσουν για θέματα σχετικά με τον αθλητικό τουρισμό, την ορθή λειτουργία των αθλητικών σωματείων και καινοτόμες αθλητικές δραστηριότητες για την περιοχή του Ζαρού.

Επίσης ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε σχετικά με διάφορα θέματα της ομάδας, ενώ στο “τραπέζι” έπεσε και το θέμα του μητρώου του Ζαρού, το οποίο δεν έχει εγκριθεί ακόμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ζαρού:

“Μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κο. Ελευθέριο Αυγενάκη και με εκπροσώπους του ΔΣ του Α.Ο ΖΑΡΟΥ (Πρόεδρο: Γιάννη Αλπαντάκη, Γεν.Αρχηγό: Βαγγέλη Σαριδάκη & Υπ. Επικοινωνίας: Γιώργη Ζαχαριουδάκη).
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα όπως αυτό του Αθλητικού τουρισμού στην περιοχή, η ορθή λειτουργία των Αθλητικών Σωματείων, αλλά και οι καινοτόμες αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες δύναται να αναπτυχθούν στην περιοχή.
Παράλληλα, ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για τις δράσεις του Ομίλου και τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, για τις οποίες ζητήθηκε επιπλέον ενίσχυση, ενώ συζήτηση έγινε και για το θέμα του Μητρώου, στο οποίο η ομάδα μας έχει καταθέσει πλήρη φάκελο από τις 15/10 και αναμένει έγκριση!
Πολλές και καινοτόμες ιδέες μπήκαν στην ενδιαφέρουσα συζήτηση μας, τις οποίες κρατάμε και δουλεύουμε , για το μέλλον του αθλητισμού στην περιοχή μας και για την νεολαία μας!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Αυγενάκη και τους συνεργάτες του, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας για συζήτηση και ευελπιστούμε άμεσα να μπορέσουμε να ανακοινώσουμε τις πρώτες θετικές εξελίξεις σε θέματα τα οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει να επεξεργαζόμαστε!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook