Ένα 14χρονο ταλεντάκι που λάμπει στο… “Μαρτινένγκο”

Ο 14χρονος Δημήτρης Παπαδάκης – Χατζηγιαννάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Lido Soccer σε ηλικία, μόλις 5 χρονών και αμέσως επιλέχθηκε στο αγωνιστικό τμήμα.

Στα επτά του χρόνια κατέκτησε με το Lido Soccer όλα τα πρωταθλήματα και τουρνουά στα οποία συμμετείχε ενώ το 2107 επέλεξε τον Παναθηναϊκό κάνοντας ένα καινούργιο ξεκίνημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους “πράσινους” κάνοντας τον μοναδικό παίκτη με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ηλικία του ενώ στην συνέχεια της χρονιάς τερμάτισε στην πρώτη θέση με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού σε όποια τουρνουά συμμετείχε.

Το ίδιο καλοκαίρι συμμετείχε σε καμπ της γνωστής γερμανικής ομάδας Μάιντζ όπου είχε ως αποτέλεσμα να επιλεχθεί ανάμεσα σε δεκάδες παιδιά και να ταξιδέψει στην Γερμανία όπου δοκιμάστηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Το 2018 θα πάρει μεταγραφή για την ακαδημία του Εργοτέλη ενώ παράλληλα συμφώνησε με το γραφείο μάνατζερ του παλαίμαχου άσου των “κιτρινόμαυρων” Ντιέγκο Ρομάνο. Ο Ντιέγκο Ρομάνο που ανέλαβε προσωπικά αλλά και το ίδιο το γραφείο για το επόμενο βήμα του παιδιού είχε ως αποτέλεσμα να κινηθεί αμέσως και να ενταχθεί στην Κ15 του ΟΦΗ κατόπιν συγκατάθεσης του Σάββα Κωφίδη.

Ωστόσο πριν βγει το δελτίο του, ο νεαρός παίκτης αποφάσισε, για προσωπικούς λόγους, να παραμείνει στον Εργοτέλη όπου με την αγωνιστική εξέλιξη του είχε ως αποτέλεσμα να πάρει προαγωγή για την ομάδα του “Μαρτινένγκο” που συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Ο μάνατζερ του Ντιέγο Ρομάνο μαζί με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησαν να αναλάβουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή ώστε να ξεκινήσει η επαγγελματική καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο όμως, δυστυχώς, κανείς δεν υπολόγιζε τα σχέδια του κορονοϊού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μετακομίσει στην Ισπανία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook