Η θέση του Αετού Ανωγείων για τον βανδαλισμό στο Σταυράκειο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αετού Ανωγείων πήρε θέση για τους βανδαλισμούς που έγιναν στο Σταυράκειο Γυμνάσιο – Λύκειο στα Ανώγεια.

Η ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων αναφέρει:

“Ο αθλητικός όμιλος ΑΕΤΟΣ Ανωγείων, με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που σημειώθηκαν στο χώρο του Σταυράκειου Γυμνασίου – Λυκείου Ανωγείων, σημειώνει τα παρακάτω:

Είναι η πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό που λαμβάνουν χώρα κρούσματα, χαρακτηριστικά του υποκόσμου και του κοινωνικού περιθωρίου, σε ένα περιβάλλον που ουδέποτε εξέθρεψε και πολύ περισσότερο υιοθέτησε παρόμοιες συμπεριφορές.

Η Ανωγειανή κοινωνία και συνακόλουθα η επικρατούσα διαχρονικά ιδιότυπη νοοτροπία της, δεν καλλιέργησε ποτέ και δεν αποδέχτηκε ποτέ, συμπεριφορές και πρακτικές « αστικού» υποκόσμου. Αυτές οι θλιβερές ανθρώπινες υπάρξεις που κρύβονται στο σκοτάδι και επιβιώνουν χάρη στην μεγαλοψυχία και την ανεκτικότητα των Ανωγειανών θα πρέπει πάραυτα να εξοβελιστούν.

Τα Ανώγεια έχουν το δικαίωμα και το χρέος να αυτοπροστατευτούν, εφαρμόζοντας την ανέκαθεν αποτελεσματική, παρεμβατική διαδικασία. Δεν πρέπει να επιτρέψουν πια την επιβίωση νοσηρών φαινομένων που ευδοκιμούν στην σκιά μιας « περήφανης, ευγενικής» σιωπής…Το κακό αναπτύσσεται και ευδοκιμεί εκεί που η ανοχή της κοινωνίας το επιτρέπει.

Εκ του Δ.Σ.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook