Ρύθμιση χρεών για τον ΕΓΟΗ

Ο ΕΓΟΗ έκανε γνωστό πως ήρθε σε συμφωνία με την Εταιρία Κτημάτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και ρύθμισε κάποια παλαιότερα χρέη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως μέχρι το τέλος του 2020, η ομάδα θα προσπαθήσει να εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ σε Όλη την Οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ε.Γ.Ο.Η.) και την Ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη και την Αποδοχή που μου δείχνουν.

Σήμερα είναι μια Σημαντική Ημέρα για τον Ε.Γ.Ο.Η., γιατί μετά από Μεγάλο και Χρονοβόρο Αγώνα ήλθαμε σε Οριστική Συμφωνία με την ΕΤΑΔ Α.Ε. (Εταιρία Κτημάτων του Δημοσίου), και ρυθμίσαμε το Χρέος που μας άφησε η προηγούμενη Διοίκηση ύψους 6.561,66 €, και ήδη Ανταλλάξαμε τα αναγκαία δεσμευτικά έγγραφα εκατέρωθεν.

Η Σημερινή Διοίκηση υπό την Ηγεσία του Δημήτρη Κοροβέζου παρέλαβε ένα Σωματείο στο Χείλος του Γκρεμού και μέσα σε δύο χρόνια καταφέραμε πολλά μα πάρα πολλά για την βελτίωση του Ε.Γ.Ο.Η., Τροποποιήσαμε τοι Καταστατικό μας ώστε να είναι Σύγχρονο και Λειτουργικό ώστε από τις Αρχές του Νέου Έτους τα πάντα να Λειτουργούν σύμφωνα με Αυτό.

Φτάξαμε με την Συνεργασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Πειραιώς <ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ>. Αποπληρώσαμε ένα μέρος των χρεών που Κληρονομήσαμε και ρυθμίζουμε τα υπόλοιπα. Ελπίζουμε μέχρι το Τέλος του Έτους να Ολοκληρώσουμε την εγγραφή μας στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων, ενώ θα πάρουμε και το Τρίτο Τμήμα μας το ΣΚΑΚΙ, την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, την οποία έχουν το Ποδοσφαιρο και η Κολύμβηση, το οποίο λειτουργεί από το 2005 και έχει στην δύναμή του 218 Σκακιστές και Σκακίστριες.

Ήδη ο Ε.Γ.Ο.Η. έχει στην Δύναμή του περίπου 500 Αθλητές και Αθλήτριες, πιστεύουμε ότι την Νέα Χρονιά θα ξεκινήσουμε την Λειτουργία του Τμήματος Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Και Τέλος μέσα στο Καινούργιο Χρόνο με την Βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης θα φτιάξουμε Νέα Κερκίδα Θεατών και Θα αντικαταστήσουμε το Πλαστικό Χλοοτάπητα του Γηπέδου.

Ενώ έχουμε δύο ακόμη έργα στα 0ποία στοχεύουμε, την κατασκευή Πισίνας 33,5 μέτρων για την Αναγέννηση του Πόλο στον Ε.Γ.Ο.Η. και κατασκευή ή ενοικίαση Αίθουσας που θα Στεγάσει το Τμήμα ΣΚΑΚΙ του Ε,Γ,Ο,Η,

Αυτά τα λίγα σαν μικρός απολογισμός της Διετίας της Διοίκησης του Δημήτρη ΚΟΡΟΒΕΖΟΥ στον ΕΘΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook