ΕΠΣΗ: Την Δευτέρα θα έχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη

Τις προτάσεις και τις προθέσεις και των ομάδων της Β και Γ κατηγορίας θα μάθει η ΕΠΣΗ, σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης που είχε κάνει με αυτές της Α1 και Α2.

Η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ σε συνέχεια της επικοινωνίας με τα σωματεία, ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση ιδεών γύρω από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο, όπως και σκέψεις και εκτιμήσεις για το μέλλον. Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 18:00.

Να θυμίσουμε οτι την περασμένη Πέμπτη (17/12) είχε προηγηθεί μία πολύ σημαντική τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ και των σωματείων της Α1 και Α2 Κατηγορίας.

Οι περισσότερες ομάδες έδειξαν να έχουν κοινή γραμμή πλεύσης και κοινές απόψεις, καθώς ζήτησαν ουσιαστικά να μπει “παύλα” στη φετινή σεζόν. Με τα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει, οι εκπρόσωποι των σωματείων ζήτησαν από τον Νίκο Τζώρτζογλου να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.

Την Δευτέρα η ΕΠΣΗ θα μάθει τις προθέσεις και τω ν ομάδων της Β και Γ κατηγορία, ώστε να έχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Φυσικά μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί από τον ΕΟΔΥ και την Ελληνική Ομοσπονδία, καθώς η ΕΠΣΗ θα μεταφέρει το αίτημα των σωματείων.

Η τελική απόφαση για το εάν θα μπει “παύλα” στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ θα ληφθεί από τον Οργανισμό Υγείας, αλλά και την ΕΠΟ κατόπιν συννενόησης με τους Λοιμοξιωλόγους, αλλά και σε σχέση με τα “θέλω” των σωματείων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook