Σέντρα θέλουν οι ομάδες Β’ – Γ’ της ΕΠΣΗ

Την πρόθεση τους να συνεχιστεί τα τοπικά πρωταθλήματα εξέφρασαν οι παράγοντες των “μικρών” κατηγοριών των τοπικών πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Mε τη συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων από Β’ και Γ’ Κατηγορία ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος της επικοινωνίας μέσω τηλεδιασκέψεων της ΕΠΣΗ και της Επιτροπής Πρωταθλήματος, προκειμένου να γίνει μία ευρεία συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στο τοπικό ποδόσφαιρο εν μέσω πανδημίας και να κατατεθούν απόψεις και ιδέες για το μέλλον.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής κ. Γιώργο Φανουράκη και το Μέλος κ. Μανόλη Μαθιουδάκη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλης Πετούσης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών κ. Βαγγέλης Παπαγγελής.

Για άλλη μια φορά οι παράγοντες των σωματείων εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον ενώ κυρίως από Β’ και Γ’ Κατηγορία εκφράστηκε η επιθυμία για επανεκκίνηση με την τήρηση όλων των προστατευτικών μέτρων για την υγεία. Επίσης, συζητήθηκε το θέμα του Μητρώου με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες ενώ θα γίνουν επαφές προκειμένου να δοθεί παράταση στις προθεσμίες εγγραφής.

Η ΕΠΣΗ είχε άλλη μία εποικοδομητική συζήτηση με τους παράγοντες, κατέγραψε τις θέσεις και τις προτάσεις που κατέθεσαν τα σωματεία και πλέον αναμένονται οι αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για το τι μέλλει γενέσθαι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook