25/12 Kύπελλο ΕΠΣΗ: Οι ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση της Δευτέρας

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο café «Crown» στην Αμμουδάρα (Calcetto) και στην “μάχη” μπαίνουν και οι ομάδες της Γ εθνικής και της Α1.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας».

Μετά από εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλη Πετούση και ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο café «Crown» στην Αμμουδάρα (Calcetto).

Οικοδεσπότης της κλήρωσης θα είναι το σωματείο του Αγίου Δημητρίου.

Η κλήρωση εντάσσεται στις εκδηλώσεις για το Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας» που θα διοργανωθεί φέτος στο δήμο Μαλεβιζίου.

Στην τρίτη φάση έχουν περάσει από την δεύτερη οι Λίντο, Κεραυνός, Αγία Βαρβάρα, Αετός Ανωγείων, Τύλισος, Παλιανή, Ποσειδώνας, Ρούβας, Δίας, Ν. Αλμυρού, Γούβες, ΟΦΑΜ, ΠΟΗ, Κανάρια και Αγιος Δημήτριος.

Στην 3η φάση συμμετέχουν όσες προκρίθηκαν από την 2η φάση μαζί με τις ομάδες που αγωνίζονται στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣΗ (Ανθεστίων, Δαμάστα, ΑΕΚ, Χερσόνησος, Δειλινά,  Α.Ο.Τ, Μοίρες, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΟΜ, Ρωμανός, ΕΓΟΗ, Ασίτες, Βόνη, ΟΦΑ, Μινωϊκή, ενώ η Τριτωνία έχει αποσυρθεί) και στην Γ’ Εθνική (Γιούχτας, Πόρος, ΠΟΑ, Αλμυρός).

Στις επόμενες φάσεις ως και τον τελικό συμμετέχουν όσες ομάδες προκρίνονται μετά από νοκ-άουτ αγώνες.

Από την 2η έως και την προημιτελική φάση, η ομάδα που κληρώνεται πρώτη είναι γηπεδούχος, όταν το ζεύγος των ομάδων που κληρώθηκε ανήκει στην ίδια κατηγορία

Αν, όμως, από τη διαδικασία της κλήρωσης προκύψει ζευγάρι ομάδων οι οποίες ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, τότε η ομάδα που αγωνίζεται στην κατώτερη ερασιτεχνική κατηγορία, ανεξάρτητα αν δεν έχει κληρωθεί πρώτη, είναι η γηπεδούχος ομάδα.

Ανώτερη ερασιτεχνική κατηγορία θεωρείται η κατηγορία των σωματείων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής Α1΄, Α2΄ , Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ημιτελική φάση και ο τελικός θα διεξαχθούν με τη μορφή Final Four. Σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ ο τελικός Κυπέλλου περιόδου 2021-2022 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κρουσώνα.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, στους αγώνες που διεξάγονται με το σύστημα των νοκ-άουτ συναντήσεων, εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπει η διάταξη της παραγράφου 9 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. (παράταση μισής ώρας, πέναλτι κ.λ.π.).

Στον τελικό αγώνα εφόσον δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια των 90 λεπτών αγώνα (ισόπαλο αποτέλεσμα), δεν θα υπάρξει παράταση αλλά ο νικητής θα κριθεί αμέσως από τη διαδικασία των πέναλτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook