Τέλος και επίσημα από τον Εργοτέλη ο Γιώργος Βλατάς

Επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» του Εργοτέλη με τον Γιώργο Βλατά, με τον έμπειρο τεχνικό να υποβάλλει την παραίτησή του.

Ο Γιώργος Βλατάς είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά την ήττα από τη Χερσόνησο, με την διοίκηση να ανακοινώνει το «διαζύγιο» το πρωί της Κυριακής. Για τις επόμενες μέρες, όπως και στο σημερινό παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ποσειδώνα, στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Μιχάλης Ξημεράκης, μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή της ομάδας και προπονητής τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του Εργοτέλη με τον Γιώργο Βλατά, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Γιώργος Βλατάς, στυλοβάτης των αναπτυξιακών ομάδων του Εργοτέλη, συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη ταλέντων τα τελευταία χρόνια ενώ το ήθος και η εργατικότητά του τον χαρακτηρίζουν στην προπονητική του πορεία στον Σύλλογό μας.

Ο Γιώργος Βλατάς αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον Εργοτέλη και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας στο μέλλον θα συναντηθούν ξανά. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Εις το επανιδείν!

Για τις επόμενες μέρες, όπως και στο σημερινό αγώνα με τον Ποσειδώνα, στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Μιχάλης Ξημεράκης, μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή της ομάδας και προπονητής τερματοφυλάκων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook