Χατζησεβαστός: «Ο Ηρόδοτος είναι περαστικός από αυτή την κατηγορία»

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηροδότου, λέγοντας το δικό του «ευχαριστώ» στην διοίκηση για την εμπιστοσύνη, ενώ χαρακτήρισε τη Ν. Αλικαρνασσό την «μεγαλύτερη ποδοσφαιρομάνα στην Κρήτη αυτή τη στιγμή».

Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Χατζησεβαστό, που θα αναλάβει την αναγέννηση της ομάδας από την Α1 ΕΠΣΗ, μετά την αποχώρησή του από τον Πόρο. Σε γραπτή του δήλωση προς τα ΜΜΕ, ο έμπειρος τεχνικός έδειξε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Ηρόδοτος είναι περαστικός από την συγκεκριμένη κατηγορία.

Όσα είπε ο Γιάννης Χατζησεβαστός:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Λημναίο, τον κύριο Σωκιανό και όλη την διοίκηση του Ηροδότου για την τιμή που μου κάνουν να μπω στην οικογένεια της ομάδας της Αλικαρνασσού.

Με την διοίκηση έχουμε την ίδια φιλοσοφία έχουμε ταύτιση απόψεων όχι στο πώς ο Ηρόδοτος θα γίνει μεγάλη ομάδα γιατί είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία που τρομάζεις μόνο και να την αναλύσεις… Αλλά στο πώς θα κάνουμε πρωταθλητισμό να ανέβουμε κατηγορία αλλά συγχρόνως να θέσουμε τις βάσεις με ανάδειξη ταλέντων κυρίως από την ακαδημία μας αλλά κι από όλο το Ηράκλειο! Θεωρώ ότι θα το πετύχουμε γιατί η Αλικαρνασσός είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρομάνα στην Κρήτη αυτή την στιγμή! Εμείς θέλουμε να μας εμπιστευτούν οι γονείς γιατί χωρίς τα παιδιά τους θα είναι δύσκολο να πετύχει!

Ξέρουμε όλοι μας τις δυσκολίες στο να κάνεις πρωταθλητισμό και συγχρόνως να βγάζεις ταλαντούχους παίκτες αλλά ήμαστε για τα δύσκολα!!

Όλα αυτά θα τα πετύχουμε με ηρεμία ταπεινότητα και πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα ιδιαίτερα όταν ήμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια η ομάδα μας οι ακαδημίες μας η διοικήσεις οι προπονητές αλλά και οι φίλαθλοι μας!! Ο Ηρόδοτος είναι περαστικός από αυτή την κατηγορία!!!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook