Ηρόδοτος: Και επίσημα στο τεχνικό επιτελείο οι Γεωργίου – Φραγκιαδάκης!

Η ομάδα της Ν. Αλικρνασσού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Δαβίδ Φραγκιαδάκη και τον Σάκη Γεωργίου.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου έχει ως εξής:

“ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΟΙ ΔΑΥΙΔ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό γυμναστή και τον ικανό προπονητή τερματοφυλάκων. Στο προπονητικό τιμ του Ηροδότου οι Δαυίδ Φραγκιαδάκης και Θανάσης Γεωργίου! Αμφότεροι θα είναι οι στενοί συνεργάτες του Γιάννη Χατζησεβαστού στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηροδότου και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και με την καθοδήγησή τους η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

Ο Δαυίδ Φραγκιαδάκης είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας Βελιγραδίου με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Έχει αρκετή εμπειρία με σταδιοδρομία σε αρκετές ομάδες. Έχει δουλέψει σε ΕΓΟΗ (Δ’ Εθνική), Λίντο (Α1, Α2 ΕΠΣΗ), Ασίτες (Δ’ Εθνική), Γιούχτα (Γ’ Εθνική), Δαμάστα (Γ’ Εθνική).

Τα τελευταία χρόνια ήταν γυμναστής στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική.

Ο Θανάσης Γεωργίου είναι οικείο πρόσωπο στη Νέα Αλικαρνασσό, έχει πανηγυρίσει ως τερματοφύλακας άνοδο με τον Ηρόδοτο στη Β’ Εθνική (2020-2021), ενώ πέρυσι ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Έχει πλούσιο βιογραφικό και σπουδαία καριέρα ως κίπερ, αγωνιζόμενος σε ΠΑΕ Βέροια (άνοδος στη Β’ Εθνική), ΠΑΕ Κέρκυρα (άνοδος στην Α’ Εθνική), Διαγόρα Ρόδου, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ Ζάκυνθος, ΠΑΕ Φωκικός, ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, ΠΑΕ Επισκοπή, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ΠΑΕ Χανιά, ΠΑΕ Ρόδος, Αλμυρό και ΠΑΟ Κρουσώνα. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει δουλέψει δυο σεζόν στις Ακαδημίες Αλμυρού και την περασμένη σεζόν στην Ακαδημία Ηροδότου.

Παράλληλα έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες ως εξωτερικός συνεργάτης, ενώ έχει επικεντρωθεί και στην ατομική προπόνηση – βελτίωση αθλητών για την θέση του τερματοφύλακα. Φέτος διοργάνωσε το “1ο TG Goalkeeper Academy”.

Είναι κάτοχος των UEFA D’ και UEFA C’ και διατηρεί την δική του σχολή εκπαίδευσης – βελτίωσης τερματοφυλάκων, την γνωστή και ως “TG Goalkeeper Academy” όπου πολλά παιδιά έχουν κάνει το επόμενο βήμα επαγγελματικά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook