Ξανά στον Ηρόδοτο ο Γιώργος Τσαλαπατάνης

Πέρυσι ήταν γκολκίπερ του Πόρου στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
“ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος δίνει μεγάλο βάρος στο τοπικό στοιχείο και στηρίζει τα νέα ταλαντούχα παιδιά από τη Νέα Αλικαρνασσό, από το Ηράκλειο και από όλη την Κρήτη.
Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Γιώργου Τσαλαπατάνη!
Καλωσορίζουμε ξανά τον Γιώργο στην οικογένεια του Ηροδότου (άρχισε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του συλλόγου) και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές με τα κυανόλευκα.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Γιώργος Τσαλαπατάνης γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2005 στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών στις Ακαδημίες του Ηροδότου των οποίων ήταν μέλος για 7 χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 6 από τα 7 χρόνια στις Ακαδημίες του Ηροδότου αγωνίζονταν ως σέντερ μπακ(!) για ν’ αλλάξει θέση στη συνέχεια και να καθιερωθεί ως τερματοφύλακας.
Από τη Νέα Αλικαρνασσό μετακόμισε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, υπερασπιζόμενος την εστία τους για μια τριετία. Η συνέχεια τον βρήκε στο Μαρτινέγκο φορώντας τη φανέλα αρχικά των Καναρίων (ένα χρόνο, Β’ ΕΠΣΗ) και μετά των Νέων Εργοτέλη (ένα χρόνο, Α2 ΕΠΣΗ). Πέρυσι ήταν κίπερ του Πόρου στη Γ’ Εθνική”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook