Νικηφόρο το πρώτο φιλικό τεστ για τον Ηρόδοτο

Με 4 γκολ του Αλμπάν νίκησε με 4-1 την Μινωϊκή στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Η ενημέρωση από τον Ηρόδοτο αναφέρει: 

“Νικηφόρο το πρώτο τεστ για τους “κυανόλευκους” απέναντι στην “Μπάρτσα” με πρωταγωνιστή τον 19χρονο επιθετικό, το Σάββατο το απόγευμα (12/08) στη Νέα Αλικαρνασσό (4-1).

Φιλική… τεσσάρα με “καρέ” Αλμπάν για Ηρόδοτο, βελτιώθηκε στο δεύτερο η Μινωική!

Ο Αλμπάν Χίντρι όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο του ταλαντούχου επιθετικού του Ηροδότου (πέρυσι αγωνίζονταν στην Κ19 του συλλόγου) άρχισε να… συστήνεται σε όλους και ήταν η αποκάλυψη στην αναμέτρηση τόσο με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε από ασίστ των Γιώργου Τριάντη (10′, 37′), Στάθη Νάκα (27′), Μιχάλη Φραγκουλάκη (57′), όσο και με την γενικότερη παρουσία του.

Ομάδα που θέλει να έχει συνεχώς την μπάλα στα πόδια της, να φτιάχνει παιχνίδι, να δημιουργεί και να ασκεί πρέσινγκ ψηλά ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά που παρουσίασε ο νέος Ηρόδοτος του Γιαννη Χατζησεβαστού.

Στην επανάληψη ο έμπειρος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους πιτσιρικάδες από τους Νέους και την Κ16 του συλλόγου που είχε στην διάθεσή του, έχοντας όλοι πολύ καλή παρουσία.

Βελτιωμένη εικόνα στην επανάληψη για την Μινωική του Αποστόλου Παπακώστα που προσπάθησε κυρίως στην κόντρα να απειλήσει.

Πανέμορφο γκολ από τον Νίκο Μαγάκη με απευθείας φάουλ για την μείωση του σκορ (66′).

Το παιχνίδι είχε διάρκεια 80 λεπτά (40 λεπτά το κάθε ημιχρονο). Πριν την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Βαγγέλη Κάββαλου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

9′ Δοκάρι για τον Ηροδοτο. Κόρνερ Νάκα από αριστερά, κεφάλια του προωθημένου Παγώνη, γυριστό σουτ στη συνέχεια του επίσης προωθημένου Κανδηλάκη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο και έφυγε έξω!

10′ Ο Ηρόδοτος ανοίγει το σκορ. Λάθος στην άμυνα της Μινωικής, ο Τριάντης πάτησε φανταστικά την μπάλα για τον Αλμπάν που με βολίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αμπατζή (1-0).

27′ Δεύτερο γκολ για τον Ηρόδοτο. Φοβερή ενέργεια Νάκα από αριστερά, απέφυγε με τρομερή ντρίπλα τον αντίπαλό του και έκανε την σέντρα ακριβείας για τον Αλμπάν που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0.

37′ Τρίτο γκολ για τον Ηρόδοτο. Τρομερή κάθετη του Τριάντη βγάζοντας τον Αλμπάν σε θέση τετ-α-τετ, αυτός απέφυγε πανέμορφα τον Αμπατζή και πλάσαρε στην κενή εστία (3-0).

-Ημιχρονο στη Νέα Αλικαρνασσό, Ηρόδοτος-Μινωικη 3-0.

48′:Δυνατό σουτ του Κουργιαβούρη Μιχ. από δεξιά για την Μινωική, απέκρουσε σε πρώτη φάση και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Αντωνιδάκης.

56′ Σέντρα – σουτ Μαγάκη από αριστερά, ο Σφακιανάκης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν την βρήκε και αυτή πέρασε έξω.

57′ Τέταρτο γκολ για τον Ηρόδοτο. Ασίστ του Φραγκουλάκη, ο Αλμπάν χώθηκε στην άμυνα της Μινωικής, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλασάρει στην κενή εστία (4-0).

66′ Η Μινωική μειώνει. Φανταστικό φάουλ του Μαγάκη στα δίχτυα (4-1).

75′ Καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο, πλασέ Καλλέργη από καλή θέση πάνω από τα δοκάρια.

79′ Παραλίγο το γκολ του φιλικού για τον Ηρόδοτο. Σέντρα Καλλέργη από αριστερά, ο Μιχελάκης με το στήθος έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

-Ληξη στη Νέα Αλικαρνασσό, τελικό αποτέλεσμα Ηροδοτος-Μινωική 4-1.

Μια καλή προπόνηση έκανε το διαιτητικό τρίο με ρεφερι τον Γαρεφαλάκη Κ. και βοηθούς τους Σκρεπετός Στ. και Μπαλίδη Αλ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ): Ζαφείρης, Παγώνης, Μουρτζάκης, Κανδηλάκης, Μπαρδάκης, Φραγκουλάκης, Μαγάκης, Τριάντης, Νάκας, Μπορμπουδάκης, Αλμπάν.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μαυρίδης, Κεφαλούκος, Χωραίτης, Καραπαπάς, Λημνιωτάκης, Μαυραντωνάκης, Καλλέργης, Μαρκάκης, Μιχελάκης, Τσαλαπατάνης, Αντωνιδάκης.

ΜΙΝΩΙΚΗ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ): Αμπατζής, Ψαρράς, Καραντινάκης, Κάτελας, Καστελλιανάκης, Σταυρακάκης, Κουρουγκιαβούρης Γ., Σαραφαλντίν, Κουρουγκιαβούρης Μ., Ανδρεαδάκης, Κλίνης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Στεφανάκης, Τριανταφύλλου, Κυριακάκης, Μαγάκης, Σφακιανάκης, Μπάλας Ανδρ., Μπάλας Παντ., Βολυράκης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook