Πρόκριση – θρίλερ με γκολ στο 94΄ για την Μικτή Κ16

Με πρωταγωνιστή τον Κωστάκη, που πέτυχε και τα δύο γκολ η μικτή Κ16 της ΕΠΣΗ κέρδισε την ΕΠΣ Αχαΐας στην Πάτρα με 2-1 και πήρε την σπουδαία πρόκριση στους “8” του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Η νοκ άουτ αναμέτρηση για την φάση των “16” του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων διεξήχθη στο γήπεδο Προσφυγικών της Πάτρας και είχε δραματική εξέλιξη, αλλά και… χάπι εντ για την ομάδα του Ηρακλείου. 

Η Κ16 της ΕΠΣΗ προηγήθηκε με πλασέ του Κωστάκη μετά από κόρνερ του Κουντούρη στο 45΄.

Όμως στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47′, ο Δαραμούσκας έκανε το 1-1.

Η μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του Ηρακλείου ήρθε στο 94΄ με τον Κωστάκη να σκοράρει ξανά, αυτή την φορά με κεφαλιά (2-1).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκιάφης (Αιτ/νιας) με βοηθούς τους Κοσυφαρίνη και Αθανασά (Αιτ/νιας), οι οποίοι άργησαν να φτάσουν στο γήπεδο, για αυτό το ματς ξεκίνησε με 20΄καθυστέρηση.

Οι συνθέσεις: 

ΕΠΣ Αχαΐας: Αναστασόπουλος, Κορμπάκης, Πέλο, Σταματάκης, Χαβάνης, Δαραμούσκας, Καραβασίλης, Μπαλάσκας, Μπούρδος, Σπαλιάρας, Γκολφίνος.

ΕΠΣ Ηρακλείου: Αλεξανδράκης, Βγόντζας, Μενεγάτος, Ντελής (89΄Τσέρος), Ζουραράκης (63΄Αντέο), Καλογιαννάκης, Καλογιαννάκης, Κουντούρης (63΄Χατζηκυριάκος), Μαυρογιάννης, Ψαρολογάκης, Κωστάκης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook