Μάρκο Μεϊρέλες: Απέρριψε πρόταση από την Αυστραλία, πήρε το δεύτερο πρωτάθλημα στο Ηράκλειο και θέλει την άνοδο!

Ο Πορτογάλος μέσος του ΑΟ Τυμπακίου παραμένει στην ομάδα θέλοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του athletic.gr απέρριψε πρόταση από την Αυστραλία

Σύμφωνα με πληροφορίες του athletic.gr, ομάδα από την Αυστραλία έκανε «κρούση» στον Μάρκο Μεϊρέλες, όμως ο έμπειρος Πορτογάλος μέσος την απέρριψε καθώς θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Νίκου Σουτζή. Ο Μείρέλες είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ με την φανέλα της Δαμάστας την σεζόν 2019-20 παίρνοντας μαζί και την άνοδο, και μετά την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος Ηρακλείου της καριέρας του, με τη φανέλα του Τυμπακίου, θέλει εκ νέου την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Με την κίνησή του να απορρίψει την ομάδα του ενδιαφέρθηκε από την μακρινή Αυστραλία, ο Μεϊρέλες δείχνει την επιθυμία του να βοηθήσει τον ΑΟΤ να πετύχει την επιστροφή του στην Γ’ Εθνική, αποτελώντας σίγουρα έναν από τους κορυφαίους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος. O δυναμικός μέσος αγαπάει την ζωή στην Κρήτη, αλλά και την ομάδα της Μεσαράς και παραμένει πιστός σε εκείνη, παρά τους… μνηστήρες που έχουν ενδιαφερθεί κατά καιρούς για την απόκτησή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook