Θέρισος: “Το μητρώο σας δεν είναι απλά κοροϊδία, είναι εξαπάτηση στην νοημοσύνη όλων μας”

Mε ανακοίνωσή της η ομάδα της Θερίσου, τοποθετήθηκε για το θέμα του Μητρώου, τονίζοντας ότι είναι μία κοροϊδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Ένα πολύ όμορφο ταξίδι, το φετινό φτάνει στο τέλος του! Με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε στην πρεμιέρα, με αντίπαλο την ίδια ομάδα, τα φέρνει η τύχη να κλείσει η σεζόν! Αύριο λοιπόν το απόγευμα στο γήπεδο Λίντο η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα των Κουνάβων σε ένα ματς τελικό για την δεύτερη θέση!

Πέρα το βαθμολογικό κίνητρο για εμάς κι αφού είναι το τελευταίο της σεζόν είναι ένα ματς για το οποίο θα αγωνιστούμε για την αξιοπρέπεια μας, μια αξιοπρέπεια που ποδοπατήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο την περσινή χρονιά, στερώντας από τα παιδιά μας όπως κι από χιλιάδες άλλα παιδιά το δικαίωμα της άθλησης!

Δεν το θυμηθήκαμε ξαφνικά, δεν το ξεχάσαμε ποτέ πως ένας άνθρωπος κατάφερε να να εκδιώξει αιμοδότες τού αθλήματος ,να κλείσει γήπεδα, να αλλοιώσει τον όρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και φεύγοντας να μην αφήσει ούτε ένα έργο υποδομής στον τόπο του και στην νεολαία!

Ακούσαμε υποσχέσεις επί υποσχέσεων για τα οφέλη του μητρώου!! Τελικώς εισπράξαμε το ευτελές ποσό των 832 ευρώ για να καλύψουμε ένα μικρό μέρος από τα έξοδα που μας έβαλαν να κάνουμε για την περιβόητη τακτοποίηση!!

Το μητρώο σας δεν είναι απλά κοροϊδία, είναι εξαπάτηση στην νοημοσύνη όλων μας! Ζητάμε συγνώμη που επιλέξαμε την δεδομένη στιγμή να ανασύρουμε το συγκεκριμένο θέμα και ευχόμαστε κάποια στιγμή η πολιτεία να δώσει τα κίνητρα στους νέους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τούς στο άθλημα που αγαπάνε!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook