Χαλκιαδάκης: «Ο Ζαρός ανήκει στην μεγάλη κατηγορία»

Ο προπονητής του Ζαρού, Φάνης Χαλκιαδάκης, παραχώρησε συνέντευξη στο athletic.gr μιλώντας για την άνοδο της ομάδας του στην μεγάλη κατηγορία.

O Ζαρός κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ και επιστρέφει, τέσσερα χρόνια μετά στην Α1 κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων του Ηρακλείου. Ο τεχνικός του Ζαρού, Φάνης Χαλκιαδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο athletic.gr, εκεί όπου αναφέρθηκε στην φετινή επιτυχία της ομάδας του, αλλά και στο επόμενο βήμα.

«Από την αρχή δεν ήταν αυτοσκοπός το πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι κάναμε έναν καλό σχεδιασμό με την προσθήκη 4-5 παικτών, όπως τον Κοτζαδάκη, τον Φραγκιαδουλάκη, τον Κλαπάκη και άλλους, ενώ είχαμε ήδη δυνατό κορμό, είχαμε 13-14 παίκτες από πέρυσι και φτιάξαμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Τα παιδιά ήταν μία παρέα και ήρθαν και τα αποτελέσματα. Στην πορεία της χρονιάς ήρθαν τα αποτελέσματα και είδαμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στην διοίκηση» είπε αρχικά ο Φάνης Χαλκιαδάκης, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σημείο που κατάλαβε ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο:

«Κομβικό σημείο της χρονιάς ήταν οι δύο μεταγραφές του Ιανουαρίου, ο Φραγκιαδουλάκης και ο Κάτελας που βοήθησαν πάρα πολύ. Ήρθαν να προστεθούν στο ρόστερ γιατί μέχρι τότε η ομάδα στηριζόταν σε 12-13 παίκτες και στα παιδιά από τις ακαδημίες, οπότε υπήρχαν παίκτες που είχαν παίξει σερί 90λεπτα μέχρι τον Δεκέμβριο. Με τις δύο αυτές προσθήκες μπόρεσαν να ξεκουραστούν οι παίκτες που έπαιζαν μέχρι τον Δεκέμβριο και κάναμε καλύτερη διαχείριση».

Για την επόμενη… μέρα, ο προπονητής της ομάδας τόνισε: «Ο Ζαρός θεωρώ ότι ανήκει στην μεγάλη κατηγορία, και το έχει αποδείξει. Επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στην Α1 κατηγορία, έχει ακαδημίες, έχει τους παίκτες, έχει γηπεδικές εγκαταστάσεις και χορηγούς, για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία. Πάντα με γνώμονα τις ακαδημίες και η ομάδα να στηρίζεται στα δικά της παιδιά».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του στο athletic.gr, ο Χαλκιαδάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες του: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είναι σημαντικό να υπάρχουν διοικήσεις που σε στηρίζουν να κάνεις την δουλειά σου. Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όσους ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook