Μετράμε αντίστροφα για το 3ο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Την Παρασκευή (10/5) θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί ΠΑΝΟΜ – Αλμυρός (Καστέλλι) και Ηρόδοτος – ΠΟΑ (Θραψανό), ενώ ο Τελικός θα γίνει στο Αρκαλοχώρι την Κυριακή (12/5, 17.00).

Πριν το αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα παραθέσουν Συνέντευξη Τύπου αύριο, Τετάρτη του Πάσχα 8 Μαΐου και ώρα 11:30 το πρωί στο Δημαρχείο Μινώα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι.

Το παρών θα δώσουν οι διοργανωτές όπως επίσης οι τέσσερις προπονητές  και ποδοσφαιριστές από τους φιναλίστ του 3ου Final Four (Αλμυρός, Ηρόδοτος, ΠΑΝΟΜ, ΠΟΑ).

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00 θα παρατεθεί στο κέντρο “Πάνθεον” στο Αρκαλοχώρι το επίσημο δείπνο της διοργάνωσης του 3ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ παρουσία σύσσωμων των ομάδων και των διοικήσεων των τεσσάρων φιναλίστ (Αλμυρός, Ηρόδοτος, ΠΑΝΟΜ, ΠΟΑ), των επίσημων προσκεκλημένων και των τοπικών και αθλητικών φορέων.

Πρόκειται για μια λαμπρή εκδήλωση στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αγώνων, την οποία έχει θεσμοθετήσει η ΕΠΣΗ σε κάθε δική της διοργάνωση.

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

 

FINAL 4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΗ

Ημιτελικοί 

Παρασκευή 10/5

17.00

1. ΠΑΝΟΜ – Αλμυρός (Καστέλλι)

2. Ηρόδοτος – ΠΟΑ (Θραψανό)

 

Τελικός

Κυριακή 12/5

17.00

Νικητές 1 – 2 Αρκαλοχώρι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook