Η ώρα του Final Four: Τέσσερις ομάδες για δύο θέσεις στον μεγάλο τελικό!

Ξεκινάει σήμερα η διοργάνωση – γιορτή της ΕΠΣΗ με τους δύο ημιτελικούς για το Final Four να διεξάγονται σε Καστέλι και Θραψανό.

Ξεκινάει σήμερα, με την διεξαγωγή των ημιτελικών σε Καστέλι και Θραψανό το Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τέσσερις ομάδες να μπαίνουν στην «μάχη» για δύο θέσεις στον μεγάλο τελικό!

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:00 στο γήπεδο Καστελίου, ο ΠΑΝΟΜ αντιμετωπίζει τον Αλμυρό με το παιχνίδι να έχει ως φαβορί την ομάδα του Γαζίου που θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο αυτό και να βρεθεί σε έναν ακόμα τελικό. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, που επίσης ξεκινάει στις 17:00, αλλά στο γήπεδο του Θραψανού, Ηρόδοτος και ΠΟΑ τίθενται αντιμέτωποι στο ντέρμπι των ημιτελικών θέλοντας να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 17:00 στο Στάδιο Αρκαλοχωρίου και σύμφωνα με την κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο νικητής του αγώνα Ηρόδοτος-ΠΟΑ, ενώ τυπικά φιλοξενούμενος ο νικητής του αγώνα ΠΑΝΟΜ-Αλμυρός.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Παρασκευή 10 Μαΐου | 17:00

ΠΑΝΟΜ –  Αλμυρός | Καστέλι
Μαυραντωνάκης Ν., Βασιλάκης Α., Μασέλη Φ.
4oς: Γαρεφαλάκης Κ.
(Παρατηρητής Αγώνα: Ψιμόπουλος Βαλάντης)

Ηρόδοτος – ΠΟΑ | Θραψανό
Σαββούδης Β., Τσαμπουράκης Γ., Ψαλιδάκης Α.
4oς: Δρακωνάκης Ε.
(Παρατηρητής Αγώνα: Βαϊλάκης Νίκος)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook