Αγκαλιά με την επιστροφή του στην Γ’ Εθνική με γκολ στο φινάλε ο ΑΟΤ!

Ο ΑΟ Τυμπακίου πήρε μία πολύ κρίσιμη νίκη με τον Μεταξάκη να λυτρώνει την ομάδα του Νίκου Σουτζή στο φινάλε στο παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό και πλέον χρειάζεται έναν βαθμό στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής για να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική

Πολύ σημαντική νίκη για τον ΑΟ Τυμπακίου που επικράτησε με 1-0 του Ρεθυμνιακού εντός έδρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα της Μεσαράς έψαξε το σημαντικό γκολ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως οι παίκτες του Ρεθυμνιακού ήταν εξαιρετικοί ανασταλτικά μην αφήνοντας τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Σουτζή να κάνουν το παιχνίδι τους.

Οι πρωταθλητές Ηρακλείου ανέβασαν τον ρυθμό τους κυρίως στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και τελικά βρήκαν το γκολ που τόσο πολύ ήθελαν και έψαχναν, με τον Μεταξάκη να σκοράρει με κεφαλιά στο 84’ και να λυτρώνει την ομάδα του. Πλέον το Τυμπάκι χρειάζεται να μην χάσει στο εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Μανδραϊκό, που επίσης έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς διεκδικεί την άνοδο.

ΑΟΤυμπακίου: Χρήστου, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Σαβουιδάκης, Στεφανάκης (66′ Αριστεινίδης), Μεϊρέλες, Παραθύρας, Μεταξάκης, Παπανδρέου (73′ Γρηγοράκης), Χαϊντίνι

Ρεθυμνιακός: Πολιουδάκης, Γεωργούλης, Κλειδής Π., Μαρής (60′ Ντέθκα), Πρινιανάκης (75′ Χίσκο), Γαβαλάς, Ξεπαπαδάκης, Τζουγανάκης, Κλειδής Α. (67′ Μαντραγκάσι), Λαζίδης, Σωπασής (67′ Σηφακάκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook