«Θα διεκδικήσω το χρόνο που μου αναλογεί»

Ο Νίκος Κατσικοκέρης μίλησε στον Athleticradio 104,2 για τον Εργοτέλη, την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο, τον Μάριο Μπούντιμιρ και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αποφασισμένος να διεκδικήσει και ο ίδιος το χρόνο που του αναλογεί στον Εργοτέλη είναι ο Νίκος Κατσικοκέρης. 0 23χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε φέτος από τον Πλατανιά,  δείχνει από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία για τα οποία ο Νίκος Καραγεωργίου εισηγήθηκε την απόκτηση του. Δυνατός στον αέρα, μαχητής και παίκτης που παίζει για το σύνολο.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic» με τον Γιώργο Κορτσιδάκη για την μεταγραφή του στον Εργοτέλη και την πρόκληση της Σούπερ Λίγκ…

-Οι εντυπώσεις σου από την προετοιμασία του Εργοτέλη;
«Υπάρχουν τεράστιες διαφορές και το επίπεδο  στην Σούπερ Λίγκ είναι πολύ υψηλό. Μέχρι τώρα στην προετοιμασία μου έχει κάνει  εντύπωση η δύναμη, ο επαγγελματισμός και η συγκέντρωση και η προσωπικότητα  του καθενός ποδοσφαιριστή της ομάδας. Χρειάζεται συνεχή δουλειά και προσπάθεια για να μπορέσω να σταθώ στο επίπεδο αυτό και το έχω αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Eίναι δύσκολη για σένα η προετοιμασία;
«Η προετοιμασία είναι διαφορετική. Τα τρεξίματα και γενικά η δουλειά, από ότι στο επίπεδο της  Γ’ Εθνικής. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα όσο μπορούσα».

-Πως είδες τον Εργοτέλη στα φιλικά παιχνίδια;
«Όταν αντιμετωπίζεις στα φιλικά τόσο δυνατές ομάδες όπως αυτές που αντιμετωπίσαμε στην Ολλανδία, τις οποίες κοιτάξαμε στα μάτια, αυτό σε γεμίζει αισιοδοξία, αλλά και φιλοδοξίες. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από την ομάδα, από το πρόσωπο που έχουμε δείξει μέχρι τώρα».

-Ποιο στοιχείο έχεις ξεχωρίσει από την ομάδα;
«Το οικογενειακό κλίμα του Εργοτέλη είναι το μεγάλο όπλο. Υπάρχει θέληση και μαχητικότητα από όλα τα παιδιά για να κάνουμε κάτι καλύτερο φέτος».

-Από τον εαυτό σου  είσαι ικανοποιημένος;
«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου μέχρι τώρα. Αλλά θα συνεχίσω το ίδιο και καλύτερα. Θα διεκδικήσω και εγώ το χρόνο που μου αναλογεί στην ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου».

-Αγωνίζεσαι σε μια θέση όπου υπάρχει ο Μάριο Μπούντιμιρ…
«Κάθε μέρα μαθαίνω από τον Μάριο. Είναι πολύ καλός παίκτης. Πιστεύω ότι σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού ίσως χρειαστεί να παίξουμε και μαζί»

O Eργοτέλης θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο;
«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι και θα πάμε να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς στο  παιχνίδι με τον Πανιώνιο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook