Tελευταίες πρόβες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος

Την τελευταίες πινελιές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχει την ευκαιρία να βάλει ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου στο σημερινό φιλικό κόντρα στην Χερσόνησο και σε αυτό της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά.

Με δύο φιλικά παιχνίδια θα κλείσει την καλοκαιρινή προετοιμασία ο Εργοτέλης. Ο Νίκος Καραγεωργίου, θα έχει την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα των παικτών μια εβδομάδα πριν την σέντρα και να δοκιμάσει δύο  διαφορετικές συνθέσεις στις αναμετρήσεις με Χερσόνησο και Πλατανιά όπως και έκανα στα φιλικά της προηγούμενης εβδομάδας με Γιούχτα και Ρούβα.

Οι «κιτρινόμαυροι» σήμερα, στις 18:30 θα αντιμετωπίσουν την Χερσόνησο στο Παγκρήτιο, με τον τεχνικό του Εργοτέλη να αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους μικρούς.

Στο φιλικό της Κυριακής το οποίο θα ξεκινήσει και αυτό στις 18:30 κόντρα στον Πλατανιά, στο Μάλεμε αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες τους οποίους προορίζει για βασικούς, αφού το παιχνίδι θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook