Επίσκεψη Παπουτσάκη στην προπόνηση του Eργοτέλη

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας όπου και μίλησε στους παίκτες.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας όπου και μίλησε στους παίκτες.

O “ισχυρός” άντρας των “κιτρινόμαυρων” θέλησε να τονώσει το ηθικό της ομάδας μερικές μέρες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος και με ομιλία τους προς τους παίκτες είπε πιστεύω πολύ φέτος στις δυνατότητες τας και θέλω φέτος η ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω. Επιθυμία δική μου είναι να μπει η ομάδα στα πλει-οφ. Θέλω να βρεθούμε στην πρώτη πεντάδα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου ο οποίος τόνισε “έχω εμπιστοσύνη σε εσάς και έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να κάνουμε το κάτι παραπάνω.”

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη που ξεκίνησαν στο χθεσινό φιλικό με τον Πλατανιά περιλάμβανε αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους. Στο τελευταίο μέρος έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς.
Την Τρίτη ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό, ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (8.30) απόγευμα (19.00).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook