Με οδηγό την περσινή του νίκη

Mε οδηγό την περσινή του νίκη, ο Εργοτέλης ρίχνεται στην “μάχη” της Ν.Σμύρνης όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο (Live 19:15 Αthletic Radio 104,2 και athleticradio.gr με στόχο το θετικό αποτέλεσμα)

Mε οδηγό την περσινή του νίκη, ο Εργοτέλης ρίχνεται στην “μάχη” της Ν.Σμύρνης όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο (Live 19:15 Αthletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

O Νίκος Καραγεωργίου δεν αντιμετωπίζει κάποιοι πρόβλημα και έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά την παράταξη της βασικής ενδεκάδας, καθώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Οι “κιτρινόμαυροι” με οδηγό την περσινή του νίκη θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο και φέτος και έχουν και ένα παραπάνω λόγο καθώς θέλουν  για να την αφιερώσουν στον πρόεδρο της ομάδας, Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος «έχασε» πριν από λίγες ημέρες τον πατέρα του Δημήτρη, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Χίμπλιγκερ και Γιοβάνοβιτς. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Φραγκουλάκης, Ολίσε και Τζούνιορ, ενώ μια θέση παίζεται ανάμεσα σε Μπέτο και Κυριακίδη. Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στην επίθεση καθώς ο Μπουντιμίρ θα βρίσκεται στην κορυφή, ο Ρομάνο θα είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Κουτσιανικούλη να είναι στο αριστερό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook