Μίκης Θεοδωράκης και Εργοτέλης συναντιόνται ξανά μετά από 45 χρόνια…

Έπειτα από 45 χρόνια, ο Μίκης Θεοδωράκης θα συναντήσει τον Εργοτέλη στην συναυλία της 19ης Σεπτεμβρίου και όπως είπε ο Απόστολος Παπουτσάκης στην σημερινή συνέντευξη τύπου “τιμή μας που θα τον συναντήσουμε και η σπίθα του βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα”.

Σε ρυθμούς της μεγάλης συναυλίας του Μίκη Θεοδωράκη κινούνται από σήμερα στον Εργοτέλη με την πραγματοποίηση της συνέντευξης τύπου στην οποία έδωσε το παρόν ο Απόστολος Παπουτσάκης αλλά και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.

Η συνέντευξη τύπου που είχε και έναν ιδιαίτερα συγκινητικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί και αφού έγινε μια ιστορική αναδρομή αλλά και μια “στάση” του χρόνου στην 6η Αυγούστου του 1966, ο πρόεδρος του Εργοτέλη δεν έκρυψε την συγκίνηση του αλλά και την χαρά του για την έλευση του Μίκη Θεοδωράκη. Άλλωστε διοργανωτής της συναυλίας είναι ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης του οποίου πρόεδρος είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Παπουτσάκης: “Το Παγκρήτιο θα γεμίσει με στίχους”
“Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένα σημείο αναφοράς για την χώρα μας και η σπίθα που έχει ανάψει, βρίσκεται σε ολόκληρη την χώρα. Στις 6 Αυγούστου 1966 ο Μίκης Θεοδωράκης συνάντησε τον Εργοτέλη και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που αυτή η συνάντηση πραγματοποιείται 45 χρόνια μετά” ήταν τα πρώτα λόγια του Απόστολου Παπουτσάκη και συνέχισε “ο Εργοτέλης είναι ιδέα και τρόπος ζωής. Τιμούμε τον Μίκη Θεοδωράκη που δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί στην γιορτή των 80 χρόνων της ίδρυσης της ομάδας αλλά τώρα είναι τιμή μας που θα βρεθεί κοντά μας”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook