Πανόπλος για τη νίκη ο Εργοτέλης!

Χωρίς προβλήματα και με όλους τους παίκτες μάχιμους, ο Εργοτέλης θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι “κιτρινόμαυροι” κόντρα στην παράδοση που τους θέλει να έχουν κερδίσει μόλις 1 από τα 6 παιχνίδια που έχουν υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, θέλουν να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς επιβεβαιώνοντας τις υψηλές βλέψεις που έχουν στο νέο πρωτάθλημα.

To ευχάριστο είναι ότι ο Νίκος Καραγεωργίου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει στην διάθεση του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή του Εργοτέλη

Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Χαντί, Κουτσιανικούλης, Λεάλ, Μπούντιμιρ, Ντατόμο και Κατσικοκέρης.

Τα πλάνα για την 11αδα
Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου για το αρχικό σχήμα, ο Καβαλιώτης τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Έτσι, στην 11αδα θα βρίσκονται οι Σαρρής, Φραγκουλάκης και Λεάλ ενώ το 4-3-3 δεν αλλάζει. Κατά συνέπεια, ο Πίρσον θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Σασιασβίλι, αριστερά ο Βίσιο με τους Χίμπλιγκερ – Σαρρή να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ολίσε, Ρομάνο, Τζούνιορ και στην επίθεση οι Λεάλ, Μπούντιμιρ και Φραγκουλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook