Για τη νίκη πριν τον “Γολγοθά”

Nα ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο γήπεδο του θέλει ο Εργοτέλης, ο οποίος στις 19:30 (live Athletic Radio 104.2 και athleticradio.gr υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Δύο φιλικά (ΟΦΗ, Χερσόνησος), δύο ισοπαλίες (0-0, 3-3, αντίστοιχα) και αρκετά συμπεράσματα ήταν το αποτέλεσμα της διακοπής του πρωταθλήματος για τον Εργοτέλη που θέλει να επιστρέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον ΠΑΟΚ και ο Νίκος Καραγεωργίου, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τους… μικρούς Καρέλη και Χρυσοφάκη, οι οποίοι την Τρίτη επέστρεψαν στο Ηράκλειο, από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων.

Η 20άδα που επέλεξε ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν είχε εκπλήξεις, αφού οι Φραγκουλάκης και Ολίσε δεν αντιμετωπίζουν πλέον κανένα πρόβλημα. Στις τελευταίες προπονήσεις ο Καραγεωργίου έδειξε να εμπιστεύεται τον Σαρρή για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Φραγκουλάκης, αντικαθιστώντας τον Μπέτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook