Με αισιοδοξία ξανά στις προπονήσεις – Ατομικό ο Ολίσε

Με την ψυχολογία στα ύψη και ξεκούραστος από το χθεσινό ρεπό ο Εργοτέλης ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου με σωστή αντίδραση στα τελευταία λεπτα των αγώνων με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν τέσσερις βαθμούς τους οποίους θέλουν  να ..αβγατίσουν κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή στις 18.15 στο κρύο..ΟΑΚΑ αφού λόγω τιμωρίας της Ενωσης για τις περυσινές.. ομορφιές στον τελικό του Κυπέλλου δεν θα υπάρχει κόσμος.

Το χθεσινό ρεπό έδωσε την ευκαιρία σε όλους να ξεκουραστούν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας πάτησαν ξανά χορτάρι μπαίνοντας σιγά σιγά σε ρυθμούς ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα άρχισε στις 9.00 και αφιερώθηκε αποκλειστικά σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εγκούτου Ολίσε, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Μόνος του γυμνάστηκε προληπτικά ο Γρηγόρης Αθανασίου (ενοχλήσεις στο γόνατο).
Αύριο έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, πρωί (8.30) και απόγευμα (18.30).

Στα χείλη όλων στην ομάδα είναι η λέξη Ευρώπη και αν και νωρίς ο στόχος έχει οριοθετηθεί και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά από την αρχή. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια που όλοι όμως είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook