Πίρσον: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό»

O Σόρεν Πίρσον μίλησε για τον φετινό Εργοτέλη και την δική του παρουσία στο Ηράκλειο τονίζοντας ότι οι “κιτρινόμαυροι” πιστεύουν ότι μπορούν φέτος να κάνουν κάτι καλό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γερμανός γκολκίπερ που έχει αποδειχθεί “λίρα – εκατό” για το Νίκο Καραγεωργίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το τι έχει συναντήσει μέχρι τώρα στην Ελλάδα και τον Εργοτέλη.

“Είμαι δώδεκα εβδομάδες στο Ηράκλειο και αισθάνομαι πολύ καλά και ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεται εδώ και η οικογένεια μου.Και εδώ νιώθω όπως και στην Γερμανία. Αγωνίζομαι σε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας και το αισθάνομαι. Κόντρα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ έγιναν παιχνίδια με αρκετό κόσμο. Είναι όμορφο συναίσθημα να περπατάω στο Ηράκλειο και να με γνωρίζει ο κόσμος” ήταν τα πρώτα του λόγια περιγράφοντας τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την ζωή στην Κρήτη αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σόρεν Πίρσον στον Athletic Radio 104,2

Για τους 4 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ο Εργοτέλης στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση από την παρουσία του στο Ηράκλειο.

Ο καιρός είναι πολύ δύσκολο για εμάς να παίζουμε κάτω από 35 βαθμούς. Είναι ωραίο όμως να αγωνίζομαι σε μία ομάδα που εδρεύει σε ένα νησί και μου αρέσει ο καιρός. Στην Γερμάνια δεν έβλεπα θάλασσα και έβρεχε πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και μου αρέσει η ζωή στο Ηράκλειο. Ότι έχω δει με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.

Για το αν θα τον δούμε να πηγαίνει στον κόσμο της ομάδα μετά από νίκες όπως συνήθιζε στην Γερμανία.

Μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συζητούσα με την σύζυγο μου το γιατί πάνε κατευθείαν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές. Όταν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί να μην το κάνω;

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Εργοτέλη.

Ελπίζω να παίξουμε καλά κόντρα στην ΑΕΚ για να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος στα επόμενα παιχνίδια. Παίζουμε καλά μέχρι στιγμής και θέλουμε να δούμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Για το γεγονός πως αν και ο Εργοτέλης έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα παιχνίδια με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ δεν δείχνει να επηρεάζεται;

Πράγματι δεν τα παρατάμε ακόμα και αν βρεθούμε πίσω στο σκορ. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ακόμα και αν πάει κάτι στραβό. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και το κλίμα είναι απίστευτο στην ομάδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πιστέψαμε ο καθένας παίκτης ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και όταν είχε έρθει η κούραση πως μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook