Ο Ντιέγκο Ρομάνο στον Athletic Radio 104,2

O Ντιέγκο Ρομάνο μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νίκη του Εργοτέλη επί του ΠΑΟΚ, τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί για τους κιτρινόμαυρους, το συμβόλαιο του και πολλά άλλα…

O Ντιέγκο Ρομάνο μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νίκη του Εργοτέλη επί του ΠΑΟΚ, τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί για τους κιτρινόμαυρους, το συμβόλαιο του και πολλά άλλα…

Αναλυτικά όσα είπε στον Αthletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανόλη Χρονάκη.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ…

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί νικήσαμε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και νομίζω πως παίξαμε σωστά. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να συνεχίσουμε έτσι.

Για το γεγονός πως ο Εργοτέλης δεν εκμεταλλεύτηκε νωρίς το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με 10 παίκτες

Νομίζω ούτε ο Εργοτέλης ούτε ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά. Ήταν ένας κλειστός αγώνας. Είχαμε όμως καλή τακτική ακόμα και όταν ο ΠΑΟΚ έβαλε το γκολ. Στην συνέχεια πιέσαμε περισσότερο και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Για το αν πίστευε πως ο Εργοτέλης μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ…

Ξέραμε πως το δύσκολο ήταν να ισοφαρίσουμε. Πιστέψαμε πως αν βάλουμε ένα γκολ θα μπορέσουμε να πετύχουμε κι’ άλλο για να πάρουμε τη νίκη.

Για το αν περίμενε αυτό το ξεκίνημα από τον Εργοτέλη…

Η προετοιμασία ήταν πολύ καλή, δουλέψαμε πολύ καλά και πιστεύω πως έχουμε μια καλή ομάδα και θα καταφέρουμε να τερματίσουμε ψηλά. Δουλεύουμε για να έχουμε καλά αποτελέσματα.

Για το αν ο στόχος των πλέι-οφ είναι εφικτός για τον Εργοτέλη…

Δουλεύουμε πολύ για να το καταφέρουμε και θεωρώ πως στο τέλος μπορούμε να εκπληρώσουμε αυτό τον στόχο.

Για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί για τον Εργοτέλη…

Είναι πράγματι δύσκολα παιχνίδια αλλά για μένα είναι πιο ωραίοι αγώνες και νομίζω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα.

Την γνώμη του για τον ΟΦΗ και πως τον είδε στο μεταξύ τους φιλικό…

Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Αρχίζει πάλι να δημιουργείται, έχει καλούς παίκτες και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες.

Για το αν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την ανανέωση του συμβολαίου του…

Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Μετά δεν ξέρω τι μπορώ να γίνει. Σκέφτομαι το τώρα τα ματς που έρχονται και όχι το συμβόλαιο.

Για το πως αντιλαμβάνεται όλα αυτά που συμβαίνουν στο πρωτάθλημα με τα στημένα παιχνίδια…

Δεν είναι κάτι καλό και σωστό για το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που το βλέπω πρώτη φορά στη ζωή μου. Το σημαντικό είναι πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα και πως παίζουμε ποδόσφαιρο. Το τι θα γίνει στη συνέχεια δεν μπορώ να το ξέρω αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι καλό για το ποδόσφαιρο.

Για τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας σε σχέση με πέρσι και αν οι νέοι παίκτες είναι καλύτεροι από αυτούς που έφυγαν…

Οι παίκτες είναι διαφορετικοί. Δεν είναι καλύτεροι ή χειρότεροι παίκτες. Έφυγαν καλοί και ήρθαν καλοί. Είμαστε μια διαφορετική αλλά καλή ομάδα.

Για το που είναι καλύτερος ο φετινός Εργοτέλης σε σχέση με την περσινή χρονιά…

Δεν μπορώ να πω που είναι καλύτερος. Εμείς πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έχουμε μια ιδέα για το τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε κάποιοι παίκτες μαζί για πολλά χρόνια όπως και ο προπονητής και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι ζητάει ο προπονητής από εμάς.

Την πρόβλεψη του για το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ…

Είναι μια ομάδα πολύ καλή και γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Πιστεύω πως θα έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook