Ψάχνει την υπέρβαση στο άδειο ΟΑΚΑ ο Εργοτέλης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο” ψάχνουν την υπέρβαση στο άδειο ΟΑΚΑ θέλοντας παράλληλα να εκμεταλλευτούν την κόπωση της Ένωσης.

Όταν ο Μάριο Μπούντιμιρ έλεγε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ότι ο Εργοτέλης μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα, το έλεγε επειδή άπαντες το πίστευαν στις τάξεις της ομάδας.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Εργοτέλης πάει στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ στηριζόμενος όχι μόνο στις δικές του δυνάμεις αλλά και στα στοιχεία που συνηγορούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ένα είναι το άδειο ΟΑΚΑ που θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη μιας και η ΑΕΚ είναι τιμωρημένη λόγω των επεισοδίων στον περσινό τελικό και αναμφίβολα είναι ότι καλύτερο για τους “κιτρινόμαυρους”. Το άλλο στοιχείο έχει να κάνει με την κόπωση των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ που θα προέρχονται από το παιχνίδι των Βρυξελλών κόντρα στην Άντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Βέβαια, ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θέλει επουδενί να επηρεαστούν οι παίκτες του και να εμφανιστούν με την ιδέα ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Αυτό είναι κάτι που τους έχει επισημάνει καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας τονίζοντας τους ότι το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί μια πρόκληση για τον Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook