Χωρίς Λεάλ-Ολίσε αλλά με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ ο Εργοτέλης

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει την Κυριακή ο Εργοτέλης κόντρα στην ΑΕΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας της Ένωσης, ΟΑΚΑ ενώ θέλει να βάλει τέλος και στην αρνητική παράδοση με την ΑΕΚ την οποία δεν την έχει νικήσει ποτέ.

Ο Εργοτέλης πάει στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις αλλά και στα στοιχεία που συνηγορούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ένα είναι το άδειο ΟΑΚΑ που θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη μιας και η ΑΕΚ είναι τιμωρημένη λόγω των επεισοδίων στον περσινό τελικό κυπέλλου και αναμφίβολα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, ενώ το άλλο στοιχείο έχει να κάνει με την κόπωση των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ που προέρχονται από το παιχνίδι των Βρυξελλών κόντρα στην Άντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ με την ψυχολογία τους να βρίσκεται στο ναδίρ.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε σήμερα με τους παίκτες του Καραγεωργίου να κάνουν ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι:

Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Χαντί, Κουτσιανικούλης, Καρέλης, Μπούντιμιρ, Ντατόμο και Χρυσοφάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook