Κόντρα στην παράδοση και στα προβλήματα

Κόντρα στην παράδοση και στα προβλήματα ο Εργοτέλης φιλοδοξεί απόψε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ όπου και αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (Live 18:15 Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr).

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Εργοτέλης κόντρα στην ΑΕΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας της Ένωσης, ΟΑΚΑ ενώ θέλει να βάλει τέλος και στην αρνητική παράδοση με την ΑΕΚ την οποία δεν την έχει νικήσει ποτέ, ενώ παράλληλα οι Κρητικοί δεν έχουν καταφέρει να φύγουν ποτέ εστω και με τον 1 βαθμό από την Αθήνα όταν αντιμετωπίζουν το “δικέφαλο”.

Πάντως ο Εργοτέλης εκτός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Λεάλ και Ολίσε και την κόντρα παράδοση έχει και κάποια θετικά στοιχεία να αντιμετωπίζει. Το πρώτο είναι το άδειο ΟΑΚΑ καθώς  η ΑΕΚ είναι τιμωρημένη λόγω των επεισοδίων στον περσινό τελικό κυπέλλου, ενώ το άλλο στοιχείο έχει να κάνει με την κόπωση των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ που προέρχονται από το παιχνίδι των Βρυξελλών κόντρα στην Άντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ με την ψυχολογία τους να βρίσκεται στο ναδίρ.

Δεδομένων των απουσιών που αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης μια πιθανή ενδεκάδα είναι η παρακάτω: 

O Πίρσον θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ θα είναι ο Βίσιο, δεξί ο Γιαλούσης και το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Χίμπλιγκερ-ΣασιασβίλιΓιοβανοβιτς) . Στη μεσαία γραμμή οι  Φραγκουλάκης, Τζούνιορ και Σαρρής συγκεντρώνουν τις πιο πολλές πιθανότητες ενώ ίσως ο Καραγεωργίου αφήσει έξω τον τελευταίο και περάσει στην θέση του τον Κυριακίδη. Στην επίθεση στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Ρομάνο και Κουτσιανικούλης, με τον Μπουντιμίρ να βρίσκεται στην κορυφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook