Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Εργοτέλης

Η κατάρα κόντρα στην ΑΕΚ καλά κρατεί για τον Εργοτέλη. Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν ένα στουβάλι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και μοιραία γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την μέτρια ΑΕΚ

Η κατάρα κόντρα στην ΑΕΚ καλά κρατεί για τον Εργοτέλη. Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και μοιραία γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την μέτρια ΑΕΚ.

Oι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο τέρμα σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις αλλά είτε  έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Αραμπατζή είτε είχαν δυστοκία.

Στο 14΄Μπούντιμιρ βγήκε μόνος του με τον Αραμπατζή το ψιλοκρεμαστό πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Σε εκείνο το σημείο ο Εργοτέλης πήρε τα πάνω του και δύο λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση ο Μπούντιμιρ βγήκε πάλι μόνος του αλλά ο Αραμπατζής σωτήρια έδιωξε.

Η άμυνα της Ένωσης θυμίζοντας κάτι από Βέλγιο πελαγοδρομούσε και στο 22‘ ο Εργοτέλης έχασε και πάλι τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν μετά από κόρνερ του Ρομάνο, ο Μπέτο έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η ΑΕΚ απήλεισε για πρώτη φορά στο 23΄ όταν ο Λεονάρντο με προβολή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπούντιμιρ έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία όταν σε θέση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Αραμπατζή ο οποίος έσωσε την ομάδα του.

Ότι δεν κατάφερε ο Μπουντιμίρ το έκανε ο Μάκος στο 31΄.Ο Γκούντγιονσεν έβγαλε μπαλιά στον Μάκο στην δεξιά πλευρά, με τον Έλληνα μέσο από τον χώρο του κέντρου να κάνει κούρσα μόνος του, να μπαίνει στην περιοχή του Εργοτέλη και να πλασάρει κάνοντας το 1-0

Στο 40΄ η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Λεονάρντο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Πίρσον.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να προκαλούν ελάχιστες ανησυχίες στις δύο εστίες. Ο Λυμπερόπουλος-Λεοναρντο για την Ένωση και ο Κουτσιανικούλης για τον Εργοτέλη δεν μπόρεσαν να “νικήσουν” Πίρσον και Αραμπατζή αντίστοιχα.

Το Live του αγώνα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook