Να τριτώσει τις νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει ο Εργοτέλης

Nα διατηρήσει την καλή παράδοση που έχει κόντρα στον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο και να πάρει τη νίκη θέλει απόψε ο Εργοτέλης κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.(19:30, live Αthletic Radio 104,2 και athleticradio.gr)

Nα διατηρήσει την καλή παράδοση που έχει κόντρα στον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο και να πάρει τη νίκη θέλει απόψε ο Εργοτέλης κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.(19:30, live Αthletic Radio 104,2 και athleticradio.gr).

Oι κιτρινόμαυροι κόντρα στους “Πειραιώτες” μετράνε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και 2 ήττες και επιδιώκουν να πάρουν το “τρίποντο” σήμερα, ωστόσο και μια ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Καραγεωργίου για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό πήρε  19 παίκτες στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής :

Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Ρέντζας, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Νταντόμο και Χρυσοφάκης.

Όσον αφορά μια πιθανή ενδεκάδα, ο Νίκος Καραγεωργίου θα έχει τον Πίρσον κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Γιαλούσης, στο αριστερό ο Βίσιο, με τους Χίμπλινγκερ και Γιοβάνοβιτς να αποτελούν το αμυντικό διδυμο. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Τζούνιορ και Φραγκουλάκης, με τον τρίτο της “παρέας” να αναμένεται να είναι ο Σαρρής που φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Μπέτο. Στην επίθεση ελλείψει του Λεάλ τα πράγματα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα, με τον Μπουντιμίρ να είναι στην κορυφή, τον Κουτσιανικούλη να είναι αριστερά και ο Ρομάνο δεξιά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook