Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Εργοτέλης(vds)

Ο Εργοτέλης πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια. Στην επανάληψη πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο.

Ο Εργοτέλης πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια. Στην επανάληψη πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου παρέταξε  τον Εργοτέλη με διάταξη 4-3-3. Tερματοφύλακας ήταν ο Πίρσον, δεξιά ο Γιαλούσης, αριστερά ο Βίσιο. Στο κέντρο της άμυνας οι Χίμπλιγκερ και Σασιασβίλι.Στην μεσαία γραμμή οι Τζούνιορ(άξονα), Μπέτο δεξιά, Φραγκουλάκης (αριστερά). Και στην επίθεση οι Ρομάνο,Κουτσιανικούλης, Μπούντιμιρ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε  χρησιμοποίησε διάταξη 4-2-3-1. Με  τον Κοστάνζο κάτω από τα γκολπόστ,δεξιά τον Τοροσίδη, αριστερά τον Χολέμπας. Στο κέντρο της άμυνας  τους Μαρκάνο και Αβραάμ Παπαδόπουλο.Στην μεσαία γραμμή τον Μοδεστό και τον Ορμπάιθ.Μπροστά τους  τον Φουστέρ, στα άκρα  της επίθεσης τον Τζιμπούρ και τον Αμπντούν και στην κορυφή τον Μιραλάς.

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Εργοτέλη όταν στο 4΄ ο Τζιμπούρ μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ το οποίο κατάληξε στο δοκάρι. Στην συνέχεια της φάσης ο Μιραλάς πήρε το “ριμπάουντ” και με πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού τον Ολυμπιακό.

Μετά την “παγωμάρα”  ο Εργοτέλης άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και άρχισε να γίνεται απειλητικός στην εστία του Ολυμπιακού. Ο Χίμπλικερ στο 16΄έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια ενώ και ο Κουτσιανικούλης λίγο αργότερα δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά την φάση.

Στο 24′ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όμως ο Πίρσον είπε “όχι” στην κεφαλιά του Μαρκάνο.

Στο 41′ ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Μιραλάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζούνιορ και ο Φουστέρ που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Εργοτέλης μπήκε “φουριόζος” στην επανάληψη και στο 54΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο μείωσε με 1-2.

Ο Ολυμπιακός μετά το 65΄ ισορρόπησε και μως στο 76′ κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Μαρκάνο. Ο Εργοτέλης δεν παράτησε το παιχνίδι στην συνέχεια, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 και πάλι με τον Ρομάνο.

Οι  συνθέσεις:

Εργοτέλης : Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Γιαλούσης (81′ Κυριακίδης), Χίμπλινγκερ(46′ Σαρρής), Μπέτο, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ(70′ Κατσικοκέρης) Κουτσιανικούλης.

Ολυμπιακός : Κοστάντσο, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Φουστέρ(73′ Χαβίτο), Ορμπάιθ, Αμπντούν(62′ Ιμπαγάσα), Μιραλάς(87′ Μέλμπεργκ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook