Καραγεωργίου: “Πληρώσαμε την διστακτικότητα μας”

Στην διστακτικότητα της ομάδας απέδωσε τα αίτια της ήττας από τον Ολυμπιακό, ο Νίκος Καραγεωργίου

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο λίγο φοβισμένα. Χωρίς να θέλουμε να πάρουμε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού. Αυτό μας στοίχησε γρήγορα όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο κουβαλήσαμε την μπάλα δείχναμε να το πιστεύουμε, αλλά μετά δεχθήκαμε ένα τρίτο γκόλ κει εκεί ήταν δύσκολα. Εμείς έχουμε βάλει ψηλότερα τον πήχη. Θέλουμε κέρδη από όλα τα παιχνίδια. Στα δυο τελευταία παιχνίδια με μεγάλες ομάδες δεν πήραμε βαθμούς. Αυτό δεν φτάνει. Είπα στους παίκτες γιατί να μείνουμε πίσω στο σκόρ  για να αντιδράσουμε. Η  ομάδα μας είναι φύσει επιθετική. Αλλά δείχνει μια διστακτικότητα. Αυτό μπορεί να κάνει με τον αντίπαλο. Θα το συζητήσουμε. Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι  να μένουμε πίσω στο σκόρ. Αυτές τις στιγμές τις πληρώνουμε».

Για τις φάσεις που ο Εργοτέλης δέχθηκε γκόλ, ο Καραγεωργίου είπε ότι

“Για να μπεί ένα γκόλ πρέπει να γίνουν λάθη. Εγινε ένα λάθος κυρίως από τους κεντρώους μας. Δεν σταμάτησαν την κάθετη πάσα. Είχε και τύχη το  πρώτο γκόλ. Πήγε η μπάλα στο δοκάρι και μετά σε πόδια αντιπάλου. Το δεύτερο γκόλ είναι ένα λάθος του τερματοφύλακα, η μπάλα έπρεπε να φύγει από την περιοχή μας.Συμβαίνουν όμως αυτά. Τα λάθη δεν αφορούν μόνο  την άμυνα αλλά όλη την ομάδα.”

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, τόνισε ότι

«Με ΟΦΗ θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι για μας όλα τα παιχνίδια. Πάμε για ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Σε ένα παιχνίδι όπου θέλουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα να κερδίσουμε τους βαθμούς και να πάμε ψηλότερα».

Ο Καραγεωργίου αναφέρθηκε και στις απουσίες. Όπως είπε «οι απουσίες Ολίσε και Λεάλ είναι μεγάλες. Είναι δυο από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας. Τους έχουμε μεγάλη ανάγκη. Δεν πιστεύω ότι ο Λεάλ να είναι έτοιμος με τον ΟΦΗ. Ο Ολίσε ίσως πάρει ένα κομμάτι στο παιχνίδι».

Για την χρησιμοποίηση των Κατσικοκέρη και Σαρρή ανέφερε  για τον πρώτο ότι  «Του είπα να μην έχει άγχος. Να μπεί μέσα και να προσπαθήσει. Και το έκανε. Όπως και ο Σαρρής, που είναι πλέον ένα βασικός παίκτης. Ετσι τον βλέπω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook