Ρομάνο: “Σίγουρα θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια”

Ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μίλησε στο επίσημο site του Εργοτέλη

Ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μίλησε στο ergotelis.gr για το παιχνίδι του Παγκρητίου Σταδίου και το φετινό πρωτάθλημα της Super League..

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
«Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί χάσαμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι με την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχησαν και δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που μπορούσαμε. Εμείς πλέον κοιτάζουμε την συνέχεια του πρωταθλήματος, θα συνεχίσουμε την δουλειά και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα».

Για τα τέρματα που σημείωσε
«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που σημειώνω δύο γκολ σε ένα παιχνίδι. Ο επόμενος στόχος μου θα είναι να σημειώσω τρία τέρματα σε ένα αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος που κατάφερα να το πετύχω σε έναν αγώνα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά είμαι στενοχωρημένος που δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου».

Για την παρουσία του κόσμου

«Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την βοήθεια του κόσμου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έδωσε το παρόν στο γήπεδο και μας βοήθησε από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την αγάπη που μου δείχνουν. Μου δίνουν ψυχολογία που με βοηθάει για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook