Καραγεωργίου: “Ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια” (vds)

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου από την εμφάνιση του Εργοτέλη τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ κέρδισε επειδή ήταν πιο ικανός.Δείτε τις δηλώσεις του.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου από την εμφάνιση του Εργοτέλη τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ κέρδισε επειδή ήταν πιο ικανός.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός σχολιάζοντας την εμφάνιση του ΟΦΗ είπε “όταν παίζει στην έδρα του ο ΟΦΗ, παρασύρεται από τον κόσμο του και διαθέτει τα πλεονεκτήματα που του παρέχει αυτή η δυνατότητα. Έπαιξε όπως ακριβώς όπως τον περιμέναμε. Ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια”.

“Πριν από τον αγώνα πίστευα ότι θα μπορούσαμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας  και να  κυριαρχήσουμε.Αυτό δεν έγινε επειδή ο αντίπαλος ήταν ικανός. Οπωσδήποτε υπάρχει στενοχώρια γιατί έχουμε φιλοδοξίες για κάτι παραπάνω και τέτοια παιχνίδια θέλω να τα κερδίζουμε απέναντι σε ομάδες που έχουν την ίδια δυναμικότητα. Παρ’ όλα αυτά, προσπάθεια έγιναν. Κάποιοι έμπειροι παίκτες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Μας προβληματίζει αυτή η κατάσταση. Έχουμε μια διακοπή που δεν ξέρω αν θα μας κάνει καλό ή κακό.  Πιστεύω ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα ώστε αν θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι. Τζούνιορ, Μπέτο, Χίμπλιγκερ δεν ήταν σήμερα στην κατάσταση που θέλαμε ενώ σε άλλα παιχνίδια ήταν καλύτεροι” ήταν η αναφορά του Νίκου Καραγεωργίου σχετικά με την εμφάνιση της ομάδας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook