Προβληματισμός στον Εργοτέλη

Η ήττα από τον ΟΦΗ έχει προβληματίσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας όχι τόσο για τους βαθμούς -καθώς αυτοί χάθηκαν σε ένα ντέρμπι- όσο για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.

Η ήττα από τον ΟΦΗ έχει προβληματίσει την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη όχι τόσο για τους βαθμούς -καθώς αυτοί χάθηκαν σε ένα ντέρμπι- όσο για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.

Οι “κιτρινόμαυροι” μετράνε τρεις αγώνες χωρίς βαθμό και μπορεί όλα τα παιχνίδια να ήταν δύσκολα για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου η οποία έδειξε και καλά στοιχεία κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ωστόσο η χθεσινή εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ απογοήτευσε άπαντες στην ομάδα καθώς σε 90 λεπτά αγώνα έκανε μόλις 2 ευκαιρίες και όπως καταλαβαίνει κανείς με μόλις δύο ευκαιρίες στο παιχνίδι και ειδικά σε ντέρμπι δεν μπορείς να ζητάς κάτι. Μάλιστα η απογοήτευση είναι τόσο έκδηλη στο στρατόπεδο των “κιτρινόμαυρων” κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου, ο οποίος τόνισε ότι ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα η ομάδα για τη συνέχεια.

Πλέον στον Εργοτέλη ελπίζουν η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι ευεργετική για την ομάδα, η οποία θα μπορέσει να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες τις και να παρουσιαστεί καλύτερη στην συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook