«Λίφτινγκ» σε χρόνο ρεκόρ έγινε στο Παγκρήτιο! (vds+fotos)

Σε χρόνο ρεκόρ έγινε το «λίφτινγκ» του αγωνιστικού χώρου του Παγκρητίου και κατά συνέπεια το γήπεδο θα είναι έτοιμο για το ματς του Εργοτέλη με τον Άρη. Τι είπε στην Athletic Press ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Hellasod» Παναγιώτης Αραμπάνος.

Ενώ ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου φαινόταν κατεστραμμένος, τελικά έγινε το… «θαύμα» και μέσα σε τρεις εβδομάδες μόλις, το χόρτο θα επανέλθει στην φυσιολογική του κατάσταση ώστε να είναι έτοιμο για τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Άρη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Για την διάστρωση του χλοοτάπητα χρησιμοποιήθηκαν ρολά χόρτου πλάτους 1,20 και μήκους 45 μέτρων ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το χόρτο που τοποθετήθηκε καλλιεργείται στο Τυμπάκι όπου η εταιρεία «Hellasod» διαθέτει φυτώριο 400 στρεμμάτων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Hellasod» Παναγιώτης Αραμπάνος μίλησε στην Athletic Press για το «λίφτινγκ» που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο τονίζοντας ότι «είναι ένα προσωπικό στοίχημα για την εταιρεία μας η ετοιμότητα του γηπέδου στην χρονική στιγμή που έχουμε σχεδιάσει. Έχουμε ολοκληρώσει την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα και πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά».

 

Πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Παγκρήτιο μπήκε ειδικό μηχάνημα που ξήλωσε το παλιό χορτάρι που είχε προσβληθεί από μύκητα αλλά και ένα ακόμα μηχάνημα το οποίο χρησιμοποίησε λέιζερ και με το οποίο ισοπεδώθηκε ο τάπητας ώστε να τοποθετηθεί το νέο χόρτο.

Η «Hellasod» έχει επιμεληθεί την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, Νέα Σμύρνη ενώ το κόστος των εργασιών ανέρχεται στα 100 χιλιάδες ευρώ με τον ΟΠΑΠ να καλύπτει τα έξοδα.

Δείτε το video από το Παγκρήτιο Στάδιο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook