Κινήθηκε για Ντιέ ο Εργοτέλης αλλά δεν προχώρησε!

Ως έχει μένει ο Εργοτέλης που δεν θα προχωρήσει, τελικά, σε άλλη μεταγραφή παρά την δεδομένη επιθυμία του Καραγεωργίου που την εξέφρασε μάλιστα και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο λόγος είναι ότι όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2, οι “κιτρινόμαυροι” κινήθηκαν για την απόκτηση του Σερζ Ντιέ όμως την μεταγραφή του […]

Ως έχει μένει ο Εργοτέλης που δεν θα προχωρήσει, τελικά, σε άλλη μεταγραφή παρά την δεδομένη επιθυμία του Καραγεωργίου που την εξέφρασε μάλιστα και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο λόγος είναι ότι όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2, οι “κιτρινόμαυροι” κινήθηκαν για την απόκτηση του Σερζ Ντιέ όμως την μεταγραφή του στον Εργοτέλη “μπλόκαρε” το γεγονός ότι ο Αφρικανός αμυντικός μέσος δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Οι δύο πλευρές μπήκαν στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων όμως το “θέμα” κόλλησε με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης του έμπειρου αμυντικού χαφ.

Πλέον, ο Εργοτέλης θα μείνει ως έχει και δεν πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή βλέποντας τον Γενάρη για την μεταγραφική του ενίσχυση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook