Χρηματικό πρόστιμο στον Εργοτέλη

Από 1000 και 500 ευρώ (ανάλογα τις απολαβές που έχουν) θα κληθούν να πληρώσουν οι παίκτες του Εργοτέλη για την εμφάνιση στο Γεντί Κουλέ με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Στον Εργοτέλη δεν έχουν μόνο έξτρα πριμ, όπως έγινε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά πλεόν έχουν και πρόστιμα. Όπως τώρα, μετά την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr στην χθεσινή προπόνηση ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Σταύρος Λαμπράκης μετέφερε στους παίκτες την απόφαση της διοίκησης για χρηματικό πρόστιμο, το οποίο είναι 1000 ευρώ για τους παίκτες που έχουν ετήσιο συμβόλαιο 100 χιλιάδων εωρώ και άνω, ενώ 500 ευρώ θα πληρώσουν οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο κάυω των 100 χιλιάδων ευρώ.

Οι παίκτες το δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα, όπως δέχθηκαν και τα γκάζια Καραγεωργίου ο οποίος στάθηκε αρκετά στην εξωγηπεδική ζωή των παικτών από τους οποίους ζήτησε οπωσδήποτε νίκη με τον Άρη την μεθεμόμενη Κυριακή, χαρακτηρίζοντας καθοριστική της συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δύσκολο για μεταγραφή
Δύσκολα θα προχωρήσει σε μεταγραφική κίνηση ο Εργοτέλης καθώς ο Ντιέ, όπως γράψαμε και χθες δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” από την πλευρά τους δεν έχουν θέση ξένου. Ο Ντιέ είναι η “καψούρα” του Καραγεωργίου που τον ήθελε πάρα πολύ στον Εργοτέλη, ωστόσο ούτε τώρα θα γίνει κάτι στο συγκεκριμένο θέμα. Για τερματοφύλακα οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνονται μετά τον τραυματισμό του Αθανασίου που θα μείνει εκτός για τρεις μήνες περίπου, όμως το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να μην γίνει τελικά κάποια κίνηση, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αρκετοί και καλοί πορτιέρο. Έτσι δεν αποκλείεται να μείνει δεύτερος ο Καβουσάκης και αν χρειαστεί να γίνει επαγγελματίας ο νεαρός Δερμιτζάκη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook