Με διπλή προπόνηση μπαίνει σε ρυθμούς Αρη ο Εργοτέλης

Μετά τα φιλικά και το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Εργοτέλη μπαίνουν σήμερα έντονα στους ρυθμούς της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αρη στο Παγκρήτιο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε με ικανοποίηση τον Σέρχιο Λεάλ να αγωνίζεται για 45΄στο φιλικό με την Χερσόνησο και η επανεμφάνιση του Ουρουγουανού θεωρείται δεδομένη την Κυριακή.

Απο κει και πέρα δεν θα πρέπει να αποκλειστούν οι αλλαγές σε πρόσωπα στο ματς με τον Αρη αφού ο Εργοτέλης έχει ανάγκη από ένα θετικό αποτέλεσμα και να βελτιώσει την άσχημη εικόνα που έδειξε κυρίως στο ματς με τον ΟΦΗ.

Το 4-3-3 του Καβαλιώτη τεχνικού δεν αλλάζει ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε με τους έμειρους Μπέτο, Χίμπλιγκερ και Ζούνιορ για να τους εφιστήσει την προσοχή για τα ματς που έρχονται.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωϊ και απόγευμα ενώ να υπενθυμίσουμε ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής  με τον Άρη (18.15) με την γενική είσοδο να έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook