ΟΚ ο Ολίσε

Με το μήνυμα γεμάτο νόημα στο μυαλό τους από τον Απόστολο Παπουτσάκη συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Εργοτέλη για το ματς με τον Αρη παρουσία και του Ολίσε.

Το χθεσινό  απογευματινό πρόγραμμα του Εργοτέλη περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις τακτικής.

Οι παίκτες του Εργοτέλη δούλεψαν στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.

Κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση ο Εγκούτου Ολίσε, ενώ ατομικό πρόγραμμα προληπτικά έκανε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, λόγω ενός κρυολογήματος.

Σήμερα η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 18.30 και η κρητική ομάδα θα μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου του Εργοτέλη κ. Παπουτσάκη με το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έδειξε πως όλα κρίνονται στη συνέχεια αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αρη.

Εξάλλου την πρώτη του κλήση και παράλληλα την πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική Παίδων της Ελλάδας πραγματοποίησε ο Κώστας Μαραγκουδάκης.

Ο νεαρός μέσος, που αγωνίζεται στην ομάδα Νέων Εργοτέλη Κ17, συμμετείχε για 20 λεπτά στην επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 4-1 επί του Ισραήλ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 13ου προκριματικού ομίλου για το EURO 2012.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook