Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Άρη ο Εργοτέλης

Να αρχίσει την αντεπίθεση του αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι με τον Άρη(18:15 Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) θέλει ο Εργοτέλης, ο οποίος θέλει τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα έχει την ευχέρεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση στον αγωνιστικό χώρο του Παγκητίου, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο όσονα αφορά την βασική ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει τον Πίρσον κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα  Χίμπλιγκερ και Γιοβάνοβιτς θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο, με τον Σασιασβίλι να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Βίσιο στο αριστερό.Στη μεσαία γραμμή σαν αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζούνιορ και Ολίσε, με τον Ρομάνο να συμπληρώνει την τριάδα στο κέντρα, ωστόσο θα τον δούμε σε πιο ελεύθετο ρόλο. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους  Λεάλ, Κουτσιανικούλη και  Μπουντιμίρ, με τους δύο πρώτους να είναι στις πτέρυγες και ο τελευταίος στην κορυφή .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook